امام جمعه بخش بهمن(شهر مهردشت) در خطبه های نماز جمعه به مناسبت 14 تیرماه روز شهرداریها و دهیاریها از مجموعه شهرداری مهردشت تقدیر کرده و از مردم درخواست همکاری بیش از پیش با مسئولین شهر و شهرداری را جهت آبادانی شهر مهردشت، داشت.
حجت الاسلام علیزاده بیان کرد:
کارهای خوبی در شهر مهردشت انجام شده و در حال انجام است که بعضی از آنها به گذشت زمان نیاز دارد. اما متاسفانه مشاهده می شود برخی افراد در بخش بهمن و شهر مهردشت بداخلاقی کرده و تهمت هایی می زنند و علیه بعضی از افراد و مسئولین جوسازی می کنند، که این مناسب یک شهر اسلامی و متدین نیست.
امام جمعه شهر مهردشت ادامه داد:
انتقاد، اشکال و راهنمایی خوب است اما اگر اشخاصی اشکالی در کار می بینند باید به شهرداری و شورا مراجعه کرده و حضوری موضوع را در میان بگذارند، و از شرایط آگاه شوند.
گاهی اوقات قانون اجازه نمی دهد و اینها طبق قانون پیش می روند. همانطور که رهبر هم فرمودند بعضی جاها قانون باید اصلاح شود.
علیزاده افزود:
مردم به این موضوع دقت داشته و با شهرداری همکاری کنند تا شهر پیش رود. ما امیدواریم در ماههای آینده با جاده های مواصلاتی شاهد شکوفایی شهر مهردشت باشیم و از عزیزان زحمت کش در شهرداری مهردشت تشکر می کنیم.
فایل صوتی مربوط به این سخنرانی را می توانید در کانال تلگرام شهرداری مهردشت دریافت کنید